Masło z awokado

Masło z awokado 

Doskonała alternatywa dla masła do kanapek. Znakomicie spełnia swoje zadanie.

Lekkie i pyszne, a co najważniejsze o połowę mniej kaloryczne.

1 dojrzałe awokado miksuję z odrobiną soli ziołowej i 1 łyżeczką soku z cytryny.

Można dodać natkę pietruszki lub kolendry

Pyszne jest z też czosnkiem, ale wtedy nie nadaje się na „wynos”

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s