Sałatka z brązowego ryżu z pieczarkami i bakłażanem

50 g surowego ryżu ugotować wg instrukcji na opakowaniu.

Pokrojoną cebulę, pieczarki i bakłażana zgrillować lub usmażyć na jednej łyżce oliwy.

Połączyć składniki ze sobą. Dodać zieleninę – kolendrę lub natkę pietruszki.

Doprawić do smaku kminkiem, pieprzem i solą.

Podawać na ciepło lub na zimno.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s