Sałatka z grillowanym indykiem

Kolejny dzień diety i kolejna pyszna sałatka z mięsem na zimno.

100 g grillowanej  indyczej piersi – to pozostałość z poprzedniego obiadu

jeden pomidor

jedna duża świeża pieczarka

dwa liście sałaty

10 plasterków ogórka

świeży tymianek, listek bazylii, liście niedźwiedziego czosnku

1 łyżeczka oliwy aromatyzowanej lub 1 łyżka sosu do wyboru do wyboru

odrobinka soli ziołowej

 Filet  kroimy w plasterki i układamy na sałacie.

Podajemy z chrzanowym jogurtem – 150 ml.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s