Grillowana polędwiczka na młodym szpinaku

150 g polędwiczki wieprzowej starannie oczyszczonej z tłuszczu

150 g świeżego młodego szpinaku

1 łyżka oliwy aromatyzowanej lub sosu do befsztyków

1 łyżka świeżo startego korzenia chrzanu

sól, pieprz do smaku.

Mięso grillujemy lub smażymy na 1 łyżce oliwy.

Podajemy na ciepło na surowym lub duszonym szpinaku posypane wiórkami świeżego chrzanu.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s