Pstrąg z pomidorkami koktajlowymi z grilla

Propozycja na niedzielny obiad z grilla na powietrzu.

1 świeży pstrąg ok 400 g

1 gałązka lubczyku lub koperku

1 ząbek czosnku

szczypta skórki startej z limonki, sól do smaku

gałązka pomidorków koktajlowych.

Sprawioną rybę posolić, skropić oliwą, umieścić w jej środku gałązkę lubczyku, skórkę z limonki i roztarty czosnek.

Spiąć wykałaczką.  Grillować wraz z pomidorkami.

Podawać na gorąco z  sosem cytrynowym.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s