Omlet z warzywami

Propozycja na sobotnie lub niedzielne śniadanie zamiast codziennej kanapki.

2 jajka

100 g dowolnie skomponowanych warzyw i ziół

łyżeczka masła do smażenia

Jajka roztrzepać na jednolitą masę.

Dodać pokrojone drobno warzywa, przyprawić do smaku solą ziołową i pieprzem.

Smażyć na maśle z obu stron lub zapiekać pod grillem.

Jeść bez dodatku pieczywa.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s