Gicz cielęca pieczona w folii

Porcja dla dwóch osób na weekendowy obiad.

Gicz cielęca ok 500 g

łyżka masła, 2 ząbki czosnku

liść laurowy, suszony tymianek, pieprz, sól

Gicz nasolic, natrzeć przyprawami i czosnkiem, nasmarować masłem.

Umieścić w worku foliowym do pieczenia mięsa.

Piec w temp 180 st przez 40-45 minut.

Podawać z brokułami na parze – 100 g na porcję.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s