Roladki z indyka

Roladki z indyka

Proste i szybkie, dietetyczne danie obiadowe.

Wystarczy rozbić filet na cienki kotlet, przyprawić ziołami, czosnkiem, włożyć suszonego pomidora.

Układać na liściu kapusty pekińskiej lub włoskiej, pozbawionym najgrubszej części i zawijać razem w zgrabne roladki. Przewiązać bawełnianym sznureczkiem i gotować na parze 20-25 min.

Podawać na ciepło z pomidorkami i sosem musztardowym

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s